EERSTE HULP BIJ COMMUNICATIE

VOOR DE MAANDEN: MEI + JUNI + JULI + AUGUSTUS

ALS DE “R” NIET IN DE MAAND ZIT

Normaal gesproken grijp je naar de EHBO-doos als de 'R' in de maand zit. Voor de neusspray, een hoestdrank of een paracetamolletje. Maar het zijn rare tijden nu. De lente doet zijn intrede, maar onze economie ligt nagenoeg stil. En hoewel sommige bedrijfstakken floreren, hebben anderen het juist moeilijk. De overheid, banken en sociale instanties komen met ondersteunende maatregelen, alles om Nederland door deze crisis heen te helpen.

Bij Explose staat de telefoon roodgloeiend. Enerzijds horen we verhalen van ondernemers die deze tijdelijke rust gebruiken om extra aandacht te besteden aan hun bedrijfsvoering. Anderzijds krijgen sommigen te maken met directe zorgen om hun liquiditeitsstromen. Samen met hen kijken we naar kansen die een crisis ook altijd met zich meebrengt. Ons team wil, juist in deze tijden, extra invulling geven aan het partnerschap dat we met onze klanten zijn aangegaan. Natuurlijk blijven we ook in deze tijden bereikbaar voor jullie. Schroom dus zeker niet om contact op te nemen. Dat is waar we commitment aan hebben gegeven. Daarnaast bieden we ons vaste netwerk een regeling aan om, indien nodig, hun financiële druk tijdelijk te verlichten.

Voor opdrachten in mei, juni, juli en augustus hanteert Explose een betalingstermijn van 90 dagen voor 50% van het offertebedrag. Deze laatste termijn hoeft dus pas 3 maanden na oplevering voldaan te worden.

Dat geeft ruimte om te ondernemen, want dat is waar we samen sterk in zijn. Wij hebben het volste vertrouwen in het ondernemerschap van onze vaste relaties. In goede én in mindere tijden. Kunnen wij je helpen?

STRATEGIE + CONCEPT

Als ondernemer worden we vaak geleid door de waan van de dag. Echt even de tijd nemen om de huidige koers te evalueren en bij te stellen is er vaak niet. Toch is het slim om periodiek tijd te besteden aan het maken van nieuwe plannen om zo in de toekomst weer nieuwe kansen te kunnen verzilveren. Maar ja, waar haal je de tijd vandaan? Misschien is nu wel het perfecte moment.

 

Explose helpt je graag bij het bepalen van strategie en het vormgeven aan nieuwe concepten. Onze strategisch adviseur gaat graag, indien gewenst via online kanalen, met je in gesprek. Samen bepalen we jouw verdienmodel voor de toekomst. Dat verdienmodel begint bij het bepalen van de stip op jouw horizon.

IDENTITEIT + BOODSCHAP

In de huidige tijden kun je als bedrijf echt een verschil maken als het gaat om de boodschap die je uitzendt. Hoe wil je gezien en herinnerd worden, ook als het straks weer beter gaat? Zet je bedrijf of merk nu krachtig in de markt door het duidelijk uitdragen van je boodschap. Claim je plek. Bekrachtig je identiteit en boodschap nu en activeer de markt later.

Explose helpt je graag. We komen met creatieve concepten die raken en aansluiten bij deze tijd. Ook zorgen we dat de communicatie die we maken in lijn is met jouw boodschap en DNA. Zo bouw je juist in deze tijden aan een sterker merk. Wil je ook graag aan de slag? Explose zorgt voor de energie en een positieve boost.

 

OFFLINE COMMUNICATIE

Ook al liggen veel evenementen voorlopig even stil, toch is het nu een prima tijd om je te verdiepen in de mogelijkheden van offline communicatie. Wat dacht je van een mooi artikel in een vakblad, een memorabele gimmick om je klanten toe te sturen of een ludieke mailing in jouw eigen huisstijl. Juist nu hebben veel mensen de tijd om jouw boodschap beter tot zich te nemen.

Explose helpt jou graag bij het creëren van betekenisvolle content. Nu is de tijd om die content te zenden omdat er, juist nu, meer ruimte is voor verdieping. Zullen we samen eens aan de slag gaan met het opzetten van doeltreffende communicatie? Maak nu offline indruk.

 

ONLINE COMMUNICATIE

De huidige omstandigheden zorgen ervoor dat velen van ons gebonden zijn aan huis. Een gevolg hiervan is dat er een flinke toename te zien is in het online shoppen en zakendoen. Mensen zijn meer dan ooit aanwezig en actief op het internet en communiceren massaal via online kanalen. Is jouw bedrijf coronaproof, dan benut je juist de online kansen.

Merk je dat je achterloopt op dit vlak, dan laat je kansen en omzet liggen. Levert jouw website je nog steeds geen klanten op? Dan is het wellicht tijd om een slimme funnel toe te voegen aan je website. Of een e-mailnieuwsbrief op te zetten en een goed gevulde pijplijn van potentiële nieuwe klanten op te bouwen.

 

Explose is jouw reclamebureau voor duurzaam succes

 

EHBC AANVRAGEN

Vul onderstaand je gegevens in en wij nemen spoedig contact met je op

Selecteer jouw connectie met Explose
 
Logo-Explose2.png
Reclamebureau Explose
CONTACT

Hoofdvestiging

John F Kennedylaan 23

5555 XC Valkenswaard

VOLG ONS
  • Explose
  • Explose
  • Explose