top of page

Voor een succesvolle website ga je naar Explose?


Websites nieuwe stijl zijn dynamisch en staan constant in verbinding met de buitenwereld


Bart Koolen van marketing- en communicatiebureau Explose: “We zien ze vaak aan tafel: ondernemers die moeten investeren in alweer de 3e of 4e website voor hun bedrijf en zich afvragen wat hun vorige websites eigenlijk hebben opgeleverd. In al die jaren hebben er misschien drie mensen contact opgenomen via de website. Dan voelen de kosten van aanschaf en onderhoud voor een website als een dure aangelegenheid. Wij vinden dat niet meer van deze tijd. Dus zochten we naar een nieuwe manier om websites te maken voor onze klanten. Websites die enerzijds voldoen aan de hoogste eisen op gebied van design, content en vindbaarheid en anderzijds enorm flexibel en marketinggericht zijn.”


Bart vervolgt: “Vaak ga je voor design, de juiste boodschap en sterke content naar een reclamebureau. Vervolgens bouwt een web- of internetbureau technisch een goede website voor je, waarbij je moet hopen dat design en content overeind blijven.”


Door het inschakelen van twee bureaus lopen de kosten al snel op. Explose ontwerpt en realiseert websites zelf. Alles onder één dak. Door deze efficiencyslag krijgen klanten de beste websites tegen de beste prijs. De ontwikkelingen in de online wereld gaan razendsnel. Door de komst van internet hebben we tegenwoordig meer informatie tot onze beschikking dan ooit tevoren. Goed gevonden worden door de zoekmachines is een must. Maar succesvol ondernemen via het web gaat verder dan dat.

Websites nieuwe stijl zijn dynamisch en staan constant in verbinding met de buitenwereld. Je kunt onze websites elk moment aanpassen aan de actualiteit. Zo kun je met gemak jouw eigen verhaal delen. Hierdoor blijf je in verbinding met je publiek en bewerk je nieuwe markten. Explose bouwt websites die dit maximaal mogelijk maken. De websites die wij maken hebben een bereik dat elke dag groeit door voeding vanuit o.a. social media, newsletters, webshops en events. Het professioneel inzetten van de juiste online tools en het aantrekkelijk houden van het verhaal zorgen uiteindelijk voor het succes.


Bart vertelt: “Onze websites worden gebouwd zonder programmeertaal en geven ons en onze klanten complete vrijheid in ontwerp. Dat scheelt euro’s en creëert mogelijkheden die de traditionele websites niet bieden. Bovendien kunnen onze klanten hun eigen website zelf onderhouden. Niet alleen een fotootje aanpassen of wat tekst aanvullen maar zelf meebouwen aan de beleving van je website.


Natuurlijk kunnen wij als bureau de website ook voor je onderhouden. De kosten hiervoor zijn een stuk lager dan bij bureaus die werken met programmeurs. En we zijn snel. Vaak nog dezelfde dag zijn je aanpassingen door ons team doorgevoerd. Wil je je website zelf onderhouden dan geven we cursussen waarmee je jouw website constant kunt updaten.”


Bart sluit af: “Wij geloven in onze manier van werken. Dus maken we onze klanten direct eigenaar van hun website, het design en de bijbehorende domeinen. Je zit niet aan ons vast, je kiest voor ons. Veel van onze klanten zijn al jaren tevreden met hun website. Een wereld aan online mogelijkheden is opengegaan. Samen werken we aan hun succes. Wat is er mooier dan dat?.”


Ook een website nieuwe stijl? Bel Explose: 040 201 07 47

bottom of page