top of page

Explose creëert nieuwe identiteit en website voor Salvo


Een creatieve boost voor een aanbieder van baanbrekende time tracking solutions

Afgenomen diensten: Groeisessie, Strategie, Branding, Identiteit & boodschap, Communicatietools, Website, Communicatie, Copywriting en advies Online marketing.

Jarenlang werkte onze klant Ralf van de Ven aan de doorontwikkeling van een veelbelovend concept op het gebied van urenregistratie. Ondertussen kan zijn bedrijf Salvo zich met recht een unieke speler in de markt noemen met een oplossing voor volautomatische tijdregistratie van mens en voertuig. Salvo biedt een oplossing aan bedrijven met grote buitendiensten op het gebied van tijdregistratie. Een oplossing die medewerkers ontlast en die 24/7 volledig inzicht geeft in de werktijdregistratie. Door slimme softwarekoppelingen wordt de werktijdregistratie volledig automatisch in bestaande systemen geïmporteerd.


Hoe maak ik me zichtbaar in de markt?

Toen Ralf bij Explose aanklopte was al snel duidelijk dat hij met Salvo een prachtig en kansrijk product in de markt had gezet. De vraag aan Explose was om Salvo te voorzien van een professionele identiteit die past bij hun dienstverlening. Explose creëerde een huisstijl en boodschap die helder communiceert waar Salvo voor staat. Deze identiteit en boodschap mocht ook doorvertaald worden naar een wervende website met aandacht voor het onderscheidend vermogen van Salvo.

Starten met een goede basis

We zijn het proces gestart met een strategische groeisessie om zo een kansrijke strategie voor de toekomstige communicatie te bepalen. In de fase van branding hebben we de belangrijkste waarden van het merk Salvo bepaald. Die dienen als kapstok voor de toekomstige communicatie. Vervolgens heeft de creatieve afdeling van Explose het merk Salvo vertaald naar een onderscheidende identiteit en boodschap.

Na het ontwerpen en realiseren van de bouwstenen konden we voor Salvo bouwen aan alle mogelijke communicatietools zoals bijvoorbeeld de website.


Communicatie gebaseerd op doelen en een plan

De succesformule die Explose op het gebied van communicatie mogelijk maakt voor haar klanten komt voort uit een goede voorbereiding en het maken van een plan gebaseerd op doelen van de ondernemer zelf. Explose heeft veel creativiteit en kunde in huis op gebied van strategie, marketing, ontwerp en communicatie. De copywriter van Explose is al in het proces van marketing betrokken en kan zo later veel waarde toevoegen aan de teksten die geschreven worden voor bijvoorbeeld blogs en website. Doordat klanten bij Explose begeleiding krijgen bij het hele communicatieproces van start tot einde vinden zij een echte partner op het vlak van communicatie. Van brainstorm en strategie tot communicatie en online marketing. Dat werkt.


Hoe kijkt de klant terug op de samenwerking? Als we Ralf vragen hoe hij de samenwerking met Explose heeft ervaren zegt hij: “Explose steekt veel tijd en energie in het traject. Onze zeer kritische instelling heeft louter positieve invloed gehad op het eindresultaat en Explose doet er te allen tijde alles aan om alle aspecten professioneel en tot in de puntjes verzorgd op te leveren”. We zijn trots op onze samenwerking met Salvo. Ben jij ook op zoek naar een partner die je helpt met je communicatie? Ben je klaar voor communicatie die gebaseerd is op een strategie die zorgt voor het realiseren van jouw doelen? Neem dan eens contact met ons op voor een vrijblijvend groeigesprek. Of bel ons voor één van onze losse diensten. We helpen je graag.Bekijk hier het werk dat we voor Salvo maakte


Ben je benieuwd naar de diensten van Explose? Lees dan hier meer.

Bij Explose helpen we bedrijven bij het bereiken van hun groeiwensen. Als marketing- en communicatiebureau geven we graag een boost aan jouw business. Dat kan gaan om groei van je omzet, maar ook om het vergroten van het bereik van je merk en boodschap. We werken volgens een bewezen methodiek die je helpt om volgens een plan je groeidoelstellingen te bereiken: explore, expose, explode. Dat werkt.

コメント


bottom of page