top of page

Explose en Du Pré werken aan groene communicatiekrachtEen interessant gesprek over wat je nodig hebt om te groeien.

Bij Explose delen we graag echte verhalen. Daarom gaan we regelmatig met onze klanten in gesprek. Vandaag stellen we wat vragen aan onze klant Mark Vloet van Du Pré Groenprojecten. Mark heeft dit jaar samen met ons gewerkt aan onder andere een nieuwe identiteit en boodschap voor zijn bedrijf. Explose:

Hi Mark. Kun je ons vertellen waarvoor je bij Explose aanklopte? Wat was de opdracht? Mark: In eerste instantie kwamen wij met de vraag of Explose een nieuwe website voor ons kon maken. Explose vond dat dit niet ging zonder vooraf een goede analyse van het bedrijf, de waarden en uitstraling te maken. Het exploregedeelte zeg maar. Toen is de opdracht uitgebreid tot het ontwikkelen van een volledig nieuwe huisstijl met website, kleding, signing, huisstijldrukwerk, bedrijfskleding, etc. Kortom, een compleet nieuwe identiteit voor al onze offline en online communicatie. Explose: Hoe heb je de samenwerking met Explose ervaren? Mark: In het begin was ik niet zo blij met de voorgestelde uitbreiding, ik wilde immers “gewoon een nieuwe website”. Tijdens het proces, wat heel vakkundig en plezierig verliep en na het zien van het eindresultaat besefte ik me dat de aanpak goed was en dat zonder dit proces het eindresultaat nooit zo goed zou zijn geweest. Bovendien is er een klik, we passen bij elkaar en spreken, ondanks dat we heel verschillende dingen doen, dezelfde taal. Onze eigen inbreng werd serieus genomen. We werden ontzorgd, maar er was ook ruimte voor onze eigen keuzes. Bijvoorbeeld in het kiezen van de drukker of signmaker. We hebben de samenwerking dus als heel goed ervaren.


Explose: Kun je in 2-3 zinnen in eigen woorden omschrijven wat jullie doen en waarom mensen bij jullie moeten zijn? Mark:

Wij zijn een bedrijf dat full-service biedt in advies, aanleg en onderhoud van groenprojecten bij bedrijven, instellingen en gemeenten. We dragen zo op praktische en professionele wijze bij aan een fijnere leef- en werkomgeving en aan het duurzaam ondernemen door organisaties. We geloven erg in de kracht van duurzaamheid en gaan daarom voor langdurige, persoonlijke en plezierige relaties.

Explose:

Hebben jullie gemerkt dat de nieuwe identiteit, boodschap en website jullie al iets oplevert? Mark: Jazeker. We hebben veel positieve reacties van relaties ontvangen over de totale uitstraling, over de nieuwe website en de nieuwe bedrijfskleding. De nieuwe huisstijl doet nu veel meer recht aan wie we zijn en wat we doen. Veel professioneler, helemaal van deze tijd en klaar voor de toekomst. Het geeft energie om er volop mee aan de slag te gaan.

Explose:

Waarin vind je dat Explose zich onderscheid van andere dienstverleners? Mark: De full-service die Explose biedt en die nu ook weer verder uitgebreid is met online marketing, waardoor we voor het volledige PR-pakket bij Explose terecht kunnen en onze communicatieuitingen elkaar constant versterken. Ik hou ook erg van de ‘doe maar gewoon mentaliteit’ van Explose. Gewoon goed werk leveren op een plezierige manier, dat spreekt me erg aan.

Explose:

Dank je Mark voor dit prettige gesprek.

Mark:

Heel graag gedaan…


Benieuwd naar het werk dat we voor Du Pré Groenprojecten maakten? Neem dan hier een kijkje.

Ben je benieuwd naar de diensten van Explose? Lees dan hier meer.

Bij Explose helpen we bedrijven bij het bereiken van hun groeiwensen. Als marketing- en communicatiebureau geven we graag een boost aan jouw business. Dat kan gaan om groei van je omzet, maar ook om het vergroten van het bereik van je merk en boodschap. We werken volgens een bewezen methodiek die je helpt om volgens een plan je groeidoelstellingen te bereiken: explore, expose, explode. Dat werkt.

Comments


bottom of page