top of page

Explose maakt nieuwe website voor R&D specialist MI-Partners


“We wilden een website die we makkelijk zelf kunnen onderhouden”

Ronald Timmermans, Sales Director MI-Partners


Soms kom je van die pareltjes van bedrijven tegen waar je iets moois voor mag maken. Zoals bijvoorbeeld de opdracht voor onze klant MI-Partners: een prachtig bedrijf uit Veldhoven met expertise op het hoogste niveau als het gaat om de ontwikkeling van hoogwaardige mechatronica. Ronald Timmermans (Sales Director) vroeg Explose een nieuwe website te maken. MI-Partners had al een nieuwe huisstijl op de plank liggen. Ook konden er teksten uit de oude website herbruikt worden. En verder? O ja, het moest een website worden die makkelijk zelf te onderhouden is en die weer voldoet aan de hedendaagse eisen.


Zo gezegd, zo gedaan. Binnen een korte doorlooptijd ontwierp en realiseerde Explose een nieuwe website voor MI-Partners. De website is inderdaad makkelijk zelf te onderhouden, doordat er geen technische kennis nodig is voor het uitbreiden en bijhouden van de website. Daarnaast is er ook veel aandacht besteed aan het design van de website.


Ronald: ”Wat ik prettig vind aan Explose is dat zij zich vooraf verdiepten in de wereld van onze klanten. MI-Partners is een R&D-partner die bedrijven helpt bij de ontwikkeling van nauwkeurige en snelle machines en testsytemen. Je zult begrijpen dat we veelal werken voor high tech bedrijven. Het is dus belangrijk dat onze klanten zich thuis voelen in onze online wereld. We willen de boodschap brengen aan de markt dat wij door onze unieke ervaring en expertise op het gebied van hoogwaardige mechatronica in staat zijn om klanten een technische voorsprong te geven. We brengen innovatieve oplossingen voor technisch complexe problemen. Die boodschap is goed zichtbaar in onze nieuwe website.”


Het was een fijne samenwerking die vlot en naar wens is verlopen. Als klant van Explose heb je altijd direct contact met je eigen webdesigner. Zo blijven de lijnen kort en kan binnen een korte doorlooptijd opgeleverd worden. Omdat de webdesigners ook kennis hebben van branding en communicatie worden websites gemaakt die veel meer zijn dan alleen een informatieplatform. Het zijn websites die op maat worden gemaakt voor de klant én zijn of haar klanten. Ontwerp, techniek en branding komen allemaal samen in één website. Bovendien is nagedacht over de inzetbaarheid van websites. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van blogs die gedeeld kunnen worden op social media platforms.


Explose is een marketing- en communicatiebureau dat ondernemers helpt bij hun groeiambities. Ze kunnen advies en begeleiding geven als totaalpartner, maar zijn ook prima in te schakelen voor het realiseren van losse communicatiemiddelen. Zoals bijvoorbeeld een website. Als we Ronald vragen of hij tevreden is met het eindresultaat vertelt hij: “Jazeker, de website is een mooie balans geworden tussen onze eigen wensen en de creativiteit van Explose. We zijn trots op het eindresultaat.”Bekijk hier de website die we voor MI-Partners maakte.


Ook hulp bij het maken van jouw website? Neem dan contact met ons op. Ben je benieuwd naar de diensten van Explose? Lees dan hier meer.Als marketing- en communicatiebureau geven we graag een boost aan jouw business. Dat kan gaan om groei van je omzet, maar ook om het vergroten van het bereik van je merk en boodschap. We werken volgens een bewezen methodiek die je helpt om volgens een plan je groeidoelstellingen te bereiken: explore, expose, explode. Dat werkt.

Comments


bottom of page