top of page

Klant aan het woord: Jangro Metaal BV en Explose in gesprek


Over een nieuw gezicht en het behoudt van een rijk verleden van een familiebedrijf.

Bij Explose delen we graag echte verhalen. Daarom gaan we regelmatig met onze klanten in gesprek. Vandaag stellen we wat vragen aan onze klant Mathijs van Heijst van Jangro Metaal BV. Mathijs heeft dit jaar samen met ons gewerkt aan onder andere een nieuwe identiteit en website voor zijn bedrijf. Explose:

Hi Mathijs. Kun je ons kort vertellen waarvoor je bij Explose aanklopte? Wat was de opdracht? Mathijs:

Wij hebben aan Explose de vraag gesteld om een nieuwe huisstijl te bedenken en maken met een uitstraling die past bij het bedrijf dat wij zijn. Ook was de opdracht om een website te bouwen die de nieuwe huisstijl uitdraagt. We wilden een uitstraling met respect voor het rijke verleden dat we als familiebedrijf hebben. We wilden ons herkennen. Dat is goed gelukt. Explose:

Hoe heb je de samenwerking met Explose ervaren?  Mathijs:

In het begin vonden we het best spannend om ons “over te geven ” en af te wachten wat er zou gaan komen. Gelukkig is er goed geluisterd naar onze wensen en was iedereen blij verrast na de presentatie van de nieuwe huisstijl. Strakke lijnen en niet te veel poespas, dat past goed bij ons. Verder geeft de website een veel completer beeld van wat we kunnen. Daardoor is de website veel makkelijker in te zetten als informatiebron en verkooptool.


Explose:

Kun je in 2-3 zinnen in eigen woorden omschrijven wat jullie doen en waarom mensen bij jullie moeten zijn? Mathijs:

Jangro is een echt all-round metaalbedrijf dat zich onderscheidt door snelheid en flexibiliteit van werken met techniek als de basis. Door enerzijds de pragmatische procesbenadering en anderzijds de veelvoud aan beschikbare technieken hebben we voor alle klantvragen een passende oplossing.  Door een compleet proces te verzorgen, zijn we bovendien onderdeel van de totale keten en passen we naadloos in het proces van onze klanten.   

Explose:

Hebben jullie gemerkt dat de nieuwe identiteit, boodschap en website jullie al iets oplevert? Mathijs: Jazeker, natuurlijk krijgen we heel veel reacties. Alles is een stuk moderner geworden en past veel beter bij de huidige tijd, waarin we transparanter willen zijn en mensen willen laten zien wat voor moois we allemaal maken. De website communiceert nu veel beter onze boodschap en dat merk je in de markt.

Explose:

Waarin vind je dat Explose zich onderscheid van andere dienstverleners?  Mathijs:

Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet veel verder heb gezocht naar een bureau die deze opdracht voor ons kon uitvoeren. We werken al jaren naar tevredenheid met Explose en ik wilde zelf het liefst een lokale partij en daarnaast wilde ik een bureau dat zowel de nieuwe identiteit als ook de nieuwe website kon maken. Bij Explose vind je alles onder één dak, dat werkt prettig en zorgt voor een goed resultaat.

Explose:

Dank je Mathijs voor dit prettige gesprek.

Mathijs:

Graag gedaan…Benieuwd naar het werk dat we voor Jangro Metaal BV maakten? Neem dan hier een kijkje

Ben je benieuwd naar de diensten van Explose? Lees dan hier meer.

Bij Explose helpen we bedrijven bij het bereiken van hun groeiwensen. Als marketing- en communicatiebureau geven we graag een boost aan jouw business. Dat kan gaan om groei van je omzet, maar ook om het vergroten van het bereik van je merk en boodschap. We werken volgens een bewezen methodiek die je helpt om volgens een plan je groeidoelstellingen te bereiken: explore, expose, explode. Dat werkt.

Comments


bottom of page