top of page

Explose stelt voor: Eva Gutjens van HealthFlex


Reclamebureau Explose stelt voor: Eva Gutjens van HealthFlex
Reclamebureau Explose stelt voor: Eva Gutjens van HealthFlex

OVER DE KLANT

Vandaag zet marketing- en communicatiebureau Explose haar klant Eva Gutjens in het zonnetje. Eva is eigenaar van HealthFlex: een bureau dat zorgbemiddeling aanbiedt. Eva: ‘Wij brengen zorg samen door de verbinding te leggen tussen zelfstandig zorgverleners en mensen die zorg nodig hebben, zowel thuis als in een zorginstelling. In een tijd waar goede zorg al lang geen vanzelfsprekendheid meer is, laat HealthFlex zien dat het ook anders kan. Heldere communicatie, duidelijke afspraken en aantrekkelijke tarieven zorgen voor een fijne samenwerking’.


Eva vervolgt: ’Veel mensen denken dat zorg inkopen bij een bemiddelingsbureau duurder is dan via reguliere thuiszorg. Dat is echter niet het geval. Bovendien werken we bij HealthFlex met veel vaste gezichten. We horen wel eens dat mensen in twee weken tijd meer dan tien verschillende gezichten voorbij hebben zien komen. Dat zal bij ons echt niet gebeuren. Daarnaast zijn we erg sterk in langere zorgmomenten, zoals palliatieve zorg. HealthFlex staat klaar voor zelfstandig zorgverleners, zorgvragers en zorginstellingen’.


EXPLORE

Kim Vermeulen van Explose vertelt: ‘Eva kwam bij ons met een duidelijke vraag. Ze vertelde ons dat HealthFlex hard is gegroeid sinds de start en dat het tijd was om de huisstijl en website een upgrade te geven’. Eva vult aan: ‘Ja, dat klopt. Ik wilde dat onze website en communicatie dezelfde professionele uitstraling kregen als onze dienstverlening. Bovendien zochten we naar een pay-off die de kracht van HealthFlex overbrengt'.


EXPOSE

Explose ontwikkelde voor HealthFlex een huisstijl waarin zorg en daadkracht samen komen. In de styleguide staan alle richtlijnen voor het gebruik van de nieuwe huisstijl. Deze professionele huisstijl vormde de basis voor een aantrekkelijke nieuwe website vol met handige informatie. Explose verzorgde ook de copywriting voor een persoonlijke mailing en voor de teksten op de website. Ook kwam Explose met een pay-off die de essentie van de dienstverlening overbrengt: 'HealthFlex brengt zorg samen'.


EXPLODE

De nieuwe huisstijl weerspiegelt de kwaliteit en expertise die HealthFlex levert. De buitenkant sluit weer aan op de binnenkant en de nieuwe website informeert en overtuigt met het echte verhaal van HealthFlex. Eva vertelt trots: ‘We merken echt dat steeds meer mensen ons weten te vinden. We krijgen veel positieve reacties op de website, hebben een groeiend bereik op social media en komen spontaan in contact met mensen die ons opzoeken, omdat ze over ons lezen of horen. Voor ons is de samenwerking met Explose dus echt een succes’.Ben jij ook benieuwd wat Explose voor jou kan betekenen? Neem dan contact op. Je bent van harte welkom!

bottom of page