Communicatie voor de projectontwikkeling. Dat leidt tot een vlotte verkoop.

Hoe zorg ik voor een goede verkoop van mijn projecten? Hoe kom ik aan goede mensen? Hoe krijg ik opdrachten gegund? Dat zijn vragen die veel ondernemers in de projectontwikkeling zichzelf stellen. 

Bij Explose kennen we deze vragen, omdat we al meer dan 19 jaar samenwerken met diverse projectontwikkelaars. We brengen meerwaarde door het leveren van communicatie die doel treft. 

 

Hoe we dat doen? We ontwikkelen online en offline communicatie tools die projecten een boost geven qua verkoop. We verdiepen ons in omgevingsfactoren en onderzoeken waarom toekomstige bewoners en gebruikers zullen kiezen voor dit project.

Daarnaast zorgen we voor een professionele, aantrekkelijke identiteit en boodschap van jouw organisatie. Wat dat oplevert? Naast een goede verkoop van projecten verbeter je ook je imago in de markt. Dat zorgt voor personeel dat graag bij jou wil (blijven) werken en opdrachtgevers die jou de opdracht gunnen. Zoek je een partner voor effectieve, aantrekkelijke communicatie die doel treft, kies dan voor Explose. Samen met jou realiseren we duurzaam succes. Dat werkt.

Explose levert:

Marktonderzoek

Employer branding

Strategie

Campagnes

Naam

Logo & identiteit

Project website

Advertising

Visuals

Animaties

Interieurplannen

Verkoopbrochures

Bouwborden

Persberichten

Social media

Presentaties

Willibrordushof

 

De Hooghe Wedert

De Meeris

De Aardbeivlinder

Op de Keere Berg

Valkenierstraat

NEEM CONTACT OP

Laten we samenwerken

Het team van Explose kan niet wachten om samen met jou van start te gaan. Wij gaan voor jouw succes. Maar eerst ontmoeten we elkaar. We luisteren graag naar jouw verhaal en hebben vast goede vragen.

 

Ben jij net zo benieuwd naar ons als wij naar jou? Laat het ons weten.

Logo-Explose2.png
Reclamebureau Explose
CONTACT

Hoofdvestiging

John F Kennedylaan 23

5555 XC Valkenswaard

VOLG ONS
  • Explose
  • Explose
  • Explose