top of page
Bekkers Autoschade

Advertising

Thema “Solar”

Thema “Production Machinery”

Promotie

Personeelswerving

Promotie

Du Pré Groenprojecten

Personeelswerving

Essentra Components

Thema “Heavy Vehicles”

Thema “Medical Equipment”

Introductie

Promotie

Video marketing & content

Een video zegt meer dan tienduizend woorden

Over 
video
content

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Een video zegt meer dan tienduizend woorden en mensen zijn gek op video. Een van de redenen waarom videofilmpjes onderdeel uitmaken van Content Marketing is het kunnen bereiken van een nog groter publiek. Een andere reden waarom bedrijven video gebruiken is het vergroten van de interesse van mensen om meer informatie over het product of de dienst op te gaan zoeken. In een korte tijd kan er veel informatie worden verzonden, die door de inzet van video ook nog eens goed wordt onthouden door de ontvanger. De kracht van video zorgt voor een ideale basis om waarde te bieden aan je doelgroep, met als positief effect dat je website hoger zal scoren in Google.

 

Social video

Naast Video Content neemt ook Social Video toe. Smartphones en tablets lenen zich perfect voor het bekijken en verspreiden van video’s. De opkomst van video is goed te zien op social media als Facebook, Instagram, Twitter en Linkedin. Kortom: video is super hot. Video hoort daarom absoluut thuis in je content mix.

De belangrijkste tip? Grijp de aandacht! Snel en in de eerste seconden. Kies één boodschap en maak sfeer en merkbeleving het belangrijkste en zet sales op de aller-, allerlaatste plek. Zorg dat je video mensen raakt, inspireert, ontroert, motiveert, boos maakt of juist aan het lachen. En stel jezelf altijd de vraag: is mijn video likeable en/of shareable? Kies hoe dan ook voor kwaliteit boven kwantiteit.

Video voegt een sterke visuele factor toe aan de beleving van de consument. In een economie waarin steeds meer content overschot is en waar de ‘experience’ steeds belangrijker wordt is het gebruik van video’s een krachtig middel. Video Marketing is dan ook voor diverse marketingdisciplines te gebruiken.

bottom of page