Banner team2.jpg

Wij heten

je welkom

Bij Explose delen we hetzelfde DNA: we hebben allemaal een enorme drive voor onze klant. Dat is wat ons bindt. En daarbij is het niet snel goed genoeg. Bovendien willen we waarmaken wat we beloven, want belofte maakt schuld en doen wat je belooft, zorgt ook voor langdurige, fijne relaties.

 

Naast onze overeenkomsten vind je binnen ons team ook een diversiteit aan talenten. De één brengt wat meer creativiteit en de ander brengt juist wat meer rust en structuur. Los van elkaar ontmoet je getrainde professionals, maar de echte synergie ontstaat door de optelsom van de talenten van onze teamleden.

Banner-pand.jpg
 

Adres

John F Kennedylaan 23

5555 XC Valkenswaard

Nederland

040 20 10 747

info@explose.nl

KVK

BTW

IBAN

64960455

NL0016.98.454.B.23

NL97RABO0172962986

Laat je merk en je bedrijf groeien

Maak kennis met Explose

 

Al 20 jaar

volop in beweging

Explose is een marketingcommunicatiebureau met bestaansrecht. We zijn al meer dan 20 jaar volop in beweging en helpen anderen graag bij het realiseren van hun eigen groeiwensen. Ben jij op zoek naar een partner die je kan helpen met het bereiken van je doelstellingen? We heten je welkom bij Explose.

Voor een goed idee kunnen en willen wij best even wakker liggen. De beste ideeën worden namelijk vaak in de meest ongewone momenten geboren. Dat weten wij als geen ander.

Bij Explose denken we graag in kansen. We zijn creatief en positief. Brainstormen over nieuwe plannen voor nieuwe kansen, dat is wat wij het liefste doen. Voor onszelf maar liever nog voor anderen. We werken pragmatisch en houden van aanpakken. Dus focussen we ons op het bedenken en realiseren van plannen en verhalen met daadkracht. Dat is wat we graag doen en dat al meer dan 20 jaar.

2001-2021

Bart

  • Bart Koolen

Eigenaar

Strategie
Concept
Design

Chris

Strategisch adviseur

Strategie
Advies
Online marketing

  • Bart Koolen

Kim

Communicatiespecialist

Branding
Copywriting
Marketing

Marko

Art director

Design
Branding
Web

Robin

  • Robin Trum

Strategisch marketeer

Online marketing
Marketing automation
Customer journey

Nick

Grafisch vormgever

Design
Audio / video
Web

 
20-jaar-wit.png

Plan nu een Zoomgesprek in met één van onze teamleden