top of page

Wij heten

je welkom

Bij Explose delen we hetzelfde DNA: we hebben allemaal een enorme drive voor onze klant. Dat is wat ons bindt. En daarbij is het niet snel goed genoeg. Bovendien willen we waarmaken wat we beloven, want belofte maakt schuld en doen wat je belooft, zorgt ook voor langdurige, fijne relaties.

 

Naast onze overeenkomsten vind je binnen ons team ook een diversiteit aan talenten. De één brengt wat meer creativiteit en de ander brengt juist wat meer rust en structuur. Los van elkaar ontmoet je getrainde professionals, maar de echte synergie ontstaat door de optelsom van de talenten van onze teamleden.

Team Explose

Al 22 jaar
volop in beweging

Explose is een marketingcommunicatiebureau met bestaansrecht. We zijn al meer dan 22 jaar volop in beweging en helpen anderen graag bij het realiseren van hun eigen groeiwensen. Ben jij op zoek naar een partner die je kan helpen met het bereiken van je doelstellingen? We heten je welkom bij Explose.

Voor een goed idee kunnen en willen wij best even wakker liggen. De beste ideeën worden namelijk vaak in de meest ongewone momenten geboren. Dat weten wij als geen ander.

Bij Explose denken we graag in kansen. We zijn creatief en positief. Brainstormen over nieuwe plannen voor nieuwe kansen, dat is wat wij het liefste doen. Voor onszelf maar liever nog voor anderen. We werken pragmatisch en houden van aanpakken. Dus focussen we ons op het bedenken en realiseren van plannen en verhalen met daadkracht. Dat is wat we graag doen en dat al meer dan 22 jaar.

Contact

Groeien zonder zorgen

Maak kennis met Explose

Banner-pand.jpg

Adres

John F Kennedylaan 23

5555 XC Valkenswaard

Nederland

040 20 10 747

info@explose.nl

KVK

BTW

IBAN

64960455

NL0016.98.454.B.23

NL97RABO0172962986

bottom of page