top of page
5. Communicatietools.jpg

Partners in communicatie

Team Explose staat voor jou klaar

Banner strategie.jpg

Strategie

Wat is mijn route naar groei?

Groeisessie

Strategisch plan
Communicatieplan

Bij Explose starten we met slim denkwerk

Als je groeiambitie hebt en daar wel wat hulp bij kunt gebruiken, dan is het tijd dat we een keer met elkaar aan tafel gaan. Want dat is precies waar wij dag in dag uit mee bezig zijn. Zorgen dat jouw ideale klanten je kennen, gaan willen en de stap zetten naar jouw verkoopomgeving. We geven je ook de tools die de verkoop makkelijker maken, die je helpen vaker te verkopen aan je bestaande klanten en die ervoor zorgen dat je bestaande klanten nieuwe klanten introduceren. Het is een fascinerend proces dat we beginnen met een oriënterende explore sessie.

Onze diensten
Banner branding.jpg

Branding

Hoe bouw ik een sterk merk?

Positionering

Identiteit

Brandbook

Succesvolle bedrijven zijn gebouwd op een sterk merk

Onderzoek toont het telkens weer aan: aan het succes van sterke organisaties ligt vrijwel altijd een sterk merk ten grondslag. Toch is voor veel ondernemers branding nog onbekend terrein. Wat jij te bieden hebt aan producten of diensten is zelden de reden waarom jouw doelgroep bij jou klant wil worden. In de praktijk kiezen mensen niet voor producten of diensten, maar voor merken met een verhaal dat ze raakt en aanspreekt. Ze kiezen voor merken met een ziel en communicatie die recht uit het hart van de organisatie komt. Wij helpen je graag met het definiëren van jouw merk in woord en beeld. 

Branding
Banner. Tools.jpg

Tools

Welke middelen heb ik nodig?

Websites
Video / Animatie
Printmedia

POS-materiaal
Presentaties

Communicatietools nodig? Wij maken ze voor jou!

Heb je hulp nodig bij marketing en communicatie? Dan staat team Explose voor jou klaar. We helpen ondernemers bij het realiseren van hun groeidoelstellingen. Het klopt dat we dat doen door het geven van strategisch advies en door het verzorgen van branding. Maar daarnaast zijn we ook een partner die je kunt bellen of mailen voor het maken van elke denkbare communicatietool. Of je nu komt voor een totaaltraject van strategie tot oplevering of voor de realisatie van een losse communicatietool: je bent altijd welkom bij Explose!

Groeiplan
Tools
Banner communicatie.jpg

Communicatie

Hoe bereik ik mijn doelgroepen?

Brainstormsessie

Online marketing

Campagnes

Groei bereik je door slimme en aantrekkelijke communicatie

Strategie, branding en het maken van een aantal communicatiemiddelen is belangrijk voorwerk dat in orde moet zijn. Maar hierna start het echte werk: communicatie. Door slimme communicatie breng je jouw merk of bedrijf onder de aandacht van je doelgroep. Via allerlei kanalen en met allerlei communicatie-uitingen worden ze geprikkeld om jouw wereld binnen te stappen. Explose beheerst niet alleen online marketing tot in de puntjes, maar heeft ook 20 jaar ervaring met offline marketingmethodes. Magic happens wanneer je online en offline marketing met elkaar combineert in ludieke, creatieve en strategische campagnes. We inspireren je graag.

Op zoek naar een partner in marketing en communicatie?

 LOGO's TOTAAL-01.jpg
bottom of page