top of page
5. Communicatietools.jpg

Waarom Explose

Wie zijn wij en hoe werken we?

Onze

werkwijze

Explose helpt ondernemers bij marketing en communicatie. Hoe we dat doen? Je kunt bij ons terecht voor advies en begeleiding, maar ook voor helpende handen bijvoorbeeld op het gebied van copywriting, branding, vormgeving, webdesign, SEO, content marketing en online marketing. Eigenlijk voor alles wat te maken heeft met de marketing en communicatie van jouw bedrijf.

Of het nu gaat om grote projecten of kleine klussen onze werkwijze is herkenbaar en doeltreffend. Als eerste maken we tijd. Altijd. Tijd om naar jouw verhaal te luisteren en helder te krijgen waar we je het best mee helpen. Als we helder hebben welk doel je precies voor ogen hebt, maken we communicatie waarmee jij voor de dag kunt komen. Bovendien besteden we ook blijvende aandacht aan het meten en verbeteren van jouw communicatie. 

 

Deze werkwijze typeert ons als team en geeft aan op welke wijze wij jouw partner willen zijn. Explose staat voor de drie fases explore, expose, explode.

1. Groeisessie.jpg

explore

Het is belangrijk dat wij jouw wereld en de opdracht die je bij ons neerlegt goed begrijpen. Daarom nemen we de tijd om je bedrijf, de markt waar je in werkt en de doelgroepen die je bedient te verkennen en om samen de doelstellingen te bepalen. We maken een start met het uitwerken van een plan. Soms doen we dat grondig en uitgebreid. Bij een losse opdracht doen we dat lean & mean. Precies wat het nodig heeft.

Logo.jpg

expose

Met de inzichten uit de Explorefase, kunnen we in deze fase het podium gaan bouwen van waaruit je gaat communiceren. We geven je bedrijf de juiste identiteit en boodschap en creëren de juiste communicatietools. Bij Explose zit een heel team van helpende handen voor jou klaar. Of dat nu een copywriter is voor het schrijven van social teksten, een online marketeer die samen met jou je campagnes optimaliseert of een designer die visuals, video of andere content voor je bedenkt, ontwerpt én maakt: bij Explose helpen we jou. Pragmatisch. Slim. En volgens planning.

8. Online marketing.jpg

explode

Het effect en de resultaten van je marketing en communicatie worden merkbaar. We evalueren resultaten en optimaliseren daar waar nodig. De opbrengst van online marketing is vaak goed meetbaar. Dus dat is wat we doen. Maar we besteden ook aandacht aan het evalueren van 'het goede gevoel' van communicatie. Ben jij tevreden? Reageren je klanten positief op je communicatie? Niet alles wat telt is precies meetbaar. Wij besteden aandacht aan hart en hoofd. 

Explore sessie
Verkennen van jouw bedrijf
Samen doelen bepalen
Een plan voor communicatie

 

Explore sessie
Verkennen van jouw bedrijf
Samen doelen bepalen
Een plan voor communicatie

Strategie

Wat is mijn route naar groei?

Succes begint met een goed plan. Samen verdiepen we ons vooraf in jouw verhaal en bepalen we doelen.

Explore sessie
Verkennen van jouw bedrijf
Samen doelen bepalen
Een plan voor communicatie

 

Branding

Hoe bouw ik een sterk merk?

We geven je bedrijf een professioneel gezicht. We definiëren je merk in woord en beeld.

Brandingsessie

Merkkompas

Identiteit

Brandbook

Tools

Welke middelen heb ik nodig?

Wij adviseren, bedenken, ontwerpen en produceren alle mogelijke online en offline communciatietools.

Websites

Social media

Printmedia

en 101 andere tools

Communicatie

Hoe bereik ik mijn doelgroepen?

We maken een slimme mix van online en offline marketing & communicatie en ondersteunen je in de uitvoering.

Brainstormsessie

Online marketing

Offline marketing

Campagnes

bottom of page