Werkwijze

Blinken we uit in design & concept? Natuurlijk. We maken prachtig werk voor jou. Maar bijzonder is het proces dat we samen doorlopen. Dat is het geheim van ons succes en als je wilt ook dat van jou.

EXPLORE - EXPOSE - EXPLODE

Communicatie is een doorlopend proces

Explose staat voor de drie fasen explore - expose – explode. Elke fase heeft een belangrijke functie binnen het proces dat leidt naar succes. We maken niet alleen plannen, we evalueren de resultaten en optimaliseren. We werken in een cyclus. Zo word je succesvol en blijf je dat. 

 

Ben geen eendagsvlieg, maar kies voor duurzaam succes. Wij zijn daarbij graag je partner. Explose heeft alles in huis om jou van A tot Z te bedienen op communicatiegebied. Benieuwd wat een samenwerking met Reclamebureau Explose jou kan opleveren? Neem dan contact op.

Explore

Succes komt niet uit de lucht vallen. In onze ogen begint succes met kennis. Dus investeren wij veel van onze tijd in de explorefase. We besteden aandacht aan jouw verhaal en verkennen markten en doelgroepen. We bepalen vooraf doelen en formuleren een plan van aanpak. Ook start in deze fase het strategische en creatieve denkwerk: de basis voor de ontwikkeling van identiteit, boodschap en concept.

Expose

In de exposefase vertalen we jouw verhaal in een aansprekend en onderscheidend concept. Ook realiseren we een huisstijl en alle benodigde communicatietools. We helpen je om beiden te implementeren binnen je organisatie en ook daar buiten. Bovendien starten we met het activeren van de markt. Natuurlijk besteden we ook aandacht aan jouw personeel en netwerk. Voel de trots. Show yourself!

Explode

En dan volgt het applaus. Verkoopcijfers stijgen en de naamsbekendheid groeit. Je ziet dat aantrekkelijke communicatie leidt tot succes. Om dat succes te behouden analyseren en evalueren we in de explodefase het bereik en het effect van de ingezette communicatie-uitingen. Zo helpt het explose model in 9 stappen naar duurzaam succes.

IN 9 STAPPEN NAAR DUURZAAM SUCCES

NEEM CONTACT OP

Laat eens van je horen...

Het team van Explose kan niet wachten om samen met jou van start te gaan. Wij gaan voor jouw succes. Maar eerst ontmoeten we elkaar. We luisteren graag naar jouw verhaal en stellen de juiste vragen.

Ben jij net zo benieuwd naar ons als wij naar jou? Laat het ons weten.

Logo-Explose2.png
Reclamebureau Explose
CONTACT
VALKENSWAARD

Hoofdvestiging

John F Kennedylaan 23

5555 XC Valkenswaard

EINDHOVEN

Strijp-T

Achtseweg Zuid 153B

5651 GW Eindhoven

VOLG ONS
  • Explose
  • Explose
  • Explose