How we boost your business

explore.

expose.

explode.

Bij Explose vinden we dat je succesvol bent als je jouw eigen groeidoelstellingen weet te realiseren. Daar helpen we je graag bij. Als marketing- en communicatiepartner richten wij ons daarbij vooral op het realiseren van jouw omzetdoelstellingen. De route naar succes is niet altijd makkelijk. Het vergt vaak een behoorlijke inspanning om succes te behalen. Door meer dan 20 jaar ervaring durven wij inmiddels vol overtuiging te stellen dat aan het geheim van vrijwel elk bereikt succes een goed doordacht plan van aanpak ligt.

Explose doorloopt samen met jou een proces in drie fases: explore, expose, explode. Doorloop je dit proces goed dan heb je alle succesfactoren, op het gebied van marketing en communicatie, maximaal ingevuld. Ook resulteert deze aanpak in een concrete strategie en communicatiejaarplan. Pragmatisch en doeltreffend. Het doel is groeien naar succes.

1 Explore.jpg

explore

Bepalen & Verkennen

Het is heel belangrijk dat wij jouw wereld gaan begrijpen. Want we moeten ons niet alleen in jouw schoenen kunnen verplaatsen, maar ook in die van jouw doelgroepen. Daarom trekken we er ruim de tijd voor uit om je bedrijf, de markt waar je in werkt en de doelgroepen die je bedient in kaart te brengen.

 

We doen dat eerst in vogelvlucht, zodat we voor jou de juiste strategie en een communicatiejaarplan kunnen uitwerken. Daarna zoomen we dieper in, zodat we de volgende fase perfect kunnen uitvoeren. In deze fase wordt het fundament gelegd voor het succes dat leidt tot het realiseren van jouw groeidoelstellingen.

 

expose

Creëren & Communiceren

Met de inzichten, de strategie en het communicatiejaarplan uit de Explorefase, kunnen we in deze fase het podium gaan bouwen van waaruit je gaat communiceren. We geven je bedrijf de juiste identiteit en boodschap en ontwikkelen de juiste communicatietools. Nu kunnen we gaan communiceren. Strategisch. Slim. En volgens planning.

 

We zorgen ervoor dat je doelgroepen je gaan kennen, gaan willen en de stap zetten naar je verkoopomgeving. Zo geven we invulling aan de reis die klanten afleggen. Dat gaat van de eerste bekendheid van je merk en aanbod tot uiteindelijk laaiend enthousiaste ambassadeurs die jouw boodschap voor je verspreiden. 

2 Expose.jpg
 
3 Explode.jpg

explode

Evalueren & Optimaliseren

Doordat we het succes van de verschillende onderdelen uit het communicatiejaarplan kunnen meten, weten we ook wat nodig is om de resultaten nog verder te verbeteren. Dit is een doorlopend proces, waarbij we de resultaten evalueren en optimaliseren.

 

De benaming van deze fase is terecht, want het werk dat we hier voor je doen boost jouw business naar the next level. Hier veranderen de kosten voor marketing en communicatie in een investering die zichzelf terugverdient. 

 

Explose... Boost your business!

Samen werken we in een renderende groeicyclus

Na een jaar communiceren, meten en optimaliseren, beschikken we over heel wat meer inzicht en informatie dan voordat we begonnen. Daarom werkt Explose in een cyclus. We gaan opnieuw aan tafel voor de Explorefase. Lean and mean deze keer. We kijken weer naar je bedrijf, de doelgroepen en de markt. Klopt de eerder bepaalde informatie allemaal nog of zijn er dingen veranderd? Liggen er nieuwe kansen in de markt die we moeten benutten? Samen herzien we de doelstellingen en toetsen we de strategie. Ook maken we een communicatiejaarplan voor het volgende jaar. Zo bouwen we samen verder aan duurzaam succes. Zo boosten we jouw business.

Image by Kilyan Sockalingum
Image by Joshua Earle

Yes, boost my business

Plan nu een vrijblijvend groeigesprek 

Groeien? Dat doen we samen.

We kunnen ons voorstellen dat je in beeld hebt wat je groeidoelstellingen zijn. Maar hoe ziet de weg naar groei er vervolgens uit? En als dat helder is, hoe borg je de uitvoering van de plannen? Mooie vragen waar we graag samen met jou het antwoord op zoeken.

Naam

Bedrijfsnaam

Telefoon

E-mailadres

Ik heb interesse in een vrijblijvend groeigesprek.

Yes, boost my identity

Plan nu een inventarisatie gesprek

Ook voor losse diensten kun je bij ons terecht

Wellicht ben je al een heel eind met het bepalen van jouw strategie naar groei, maar mis je nog de tools om jouw boodschap te verspreiden. Bij Explose helpen we je graag met de creatie van concepten en het realiseren van jouw communicatietools.

Naam

Bedrijfsnaam

Telefoon

E-mailadres

Ik wil graag een inventarisatiegesprek over:

Logo-Explose-wit.png
Explore-wit.png
Expose-wit.png
Explode-wit.png

Boost your business

John F Kennedylaan 23, 5555 XC Valkenswaard  I  040 20 10 747

© 2001-2020 Explose