Werkwijze.jpg

Waarom Explose

Wie zijn wij en hoe werken we?

Onze

werkwijze

Explose helpt ondernemers bij zorgeloos groeien. Hoe we dat doen? Je kunt bij ons terecht voor advies en begeleiding, maar ook voor helpende handen bijvoorbeeld op het gebied van copywriting, branding, vormgeving, webdesign, SEO, content marketing en online marketing. Eigenlijk voor alles wat te maken heeft met de marketing en communicatie van jouw bedrijf.

Of het nu gaat om grote projecten of kleine klussen onze werkwijze is herkenbaar en doeltreffend. Als eerste maken we tijd. Altijd. Tijd om naar jouw verhaal te luisteren en helder te krijgen waar we je het best mee helpen. Als we helder hebben welk doel je precies voor ogen hebt, maken we communicatie waarmee jij voor de dag kunt komen. Bovendien besteden we ook blijvende aandacht aan het meten en verbeteren van jouw communicatie. 

 

Deze werkwijze typeert ons als team en geeft aan op welke wijze wij jouw partner willen zijn. Explose staat voor de drie fases explore, expose, explode.

explore

Verkennen & bepalen

Het is belangrijk dat wij jouw wereld en de opdracht die je bij ons neerlegt goed begrijpen. Daarom nemen we de tijd om je bedrijf, de markt waar je in werkt en de doelgroepen die je bedient te verkennen en om samen de doelstellingen te bepalen. Bij het uitwerken van een groeistrategie doen we dat grondig en uitgebreid. Bij een losse opdracht doen we dat lean & mean. Precies wat het nodig heeft.

expose

Creëren en communiceren

Met de inzichten uit de Explorefase, kunnen we in deze fase het podium gaan bouwen van waaruit je gaat communiceren. We geven je bedrijf de juiste identiteit en boodschap en creëren de juiste communicatietools. Bij Explose zit een heel team van helpende handen voor jou klaar. Of dat nu een copywriter is voor het schrijven van social teksten, een online marketeer die samen met jou je campagnes optimaliseert of een designer die visuals, video of andere content voor je bedenkt, ontwerpt én maakt: bij Explose helpen we jou met zorgeloos groeien. Strategisch. Slim. En volgens planning.

explode

Evalueren en optimaliseren

Het effect en de resultaten van je marketing en communicatie worden merkbaar. We evalueren resultaten en optimaliseren daar waar nodig. De opbrengst van online marketing is vaak heel goed één op één meetbaar. Dus dat is wat we doen. Maar we besteden ook aandacht aan het evalueren van 'het goede gevoel' van communicatie. Ben jij tevreden? Reageren je klanten positief op je communicatie? Niet alles wat telt is precies meetbaar. Wij besteden aandacht aan hart en hoofd. 

Explose...

Boost your

business!

Laat je adviseren over onze pakketten.

Hou jij ervan, net als wij, dat de zaken goed geregeld zijn? Kies dan voor één van onze Explose pakketten. Op die manier kun jij zorgeloos groeien met je onderneming, terwijl wij de terugkerende klussen voor je klaren. We zorgen voor overzicht en continuïteit in jouw marketing en communicatie. Dat doen we door te werken vanuit een jaarplanning richting jouw doelen. En jij? Jij kan je focussen op jouw business en op dat wat je graag doet. 

Benieuwd hoe dat er voor jouw organisatie uit kan zien? Plan dan vooral een afspraak in met één van onze teamleden. Ze zitten klaar voor jou. 

Strategie

Wat is mijn route naar groei?

Samen brengen we de route in kaart van waar je nu staat naar waar je naartoe wilt.

Groeisessie

Strategisch plan

Communicatieplan

Branding

Hoe bouw ik een sterk merk?

We geven je bedrijf een professioneel gezicht. We definiëren je merk in woord en beeld.

Brandingsessie

Merkkompas

Identiteit

Brandbook

Tools

Welke middelen heb ik nodig?

Wij adviseren, bedenken, ontwerpen en produceren alle mogelijke online en offline communciatietools.

Websites

Social media

Printmedia

en 101 andere tools

Communicatie

Hoe bereik ik mijn doelgroepen?

We maken een slimme mix van online en offline marketing & communicatie en ondersteunen je in de uitvoering.

Brainstormsessie

Online marketing

Offline marketing

Campagnes